Marlies dool goudsmid

Even voorstellen...
Mijn naam is Marlies Dool. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Vakschool voor Edelsmeden en Juweliers in Schoonhoven. In 2004 behaalde ik mijn diploma voor goudsmid/ondernemer. Na deze opleiding ben ik begonnen met het opzetten van een eigen sieradenlijn vanuit mijn atelier, toen nog aan huis.


We werken veel in zilver, maar in opdracht ook in goud. Naast het ontwerpen en vervaardigen van sieraden, waaronder trouwringen, houden wij ons ook bezig met het veranderen of aanpassen van bestaande sieraden, reparatiewerkzaamheden, het maken van gedenksieraden, het omsmelten van gouden sieraden en inruil van ‘oud’ goud. Tenslotte kunt u bij ons ook terecht voor een collectie juweliersartikelen.


Hieronder kunt u een filmpje bekijken waarin ik mijn bedrijf voorstel:

 

Erkend Leerbedrijf

Marlies Dool Goudsmid is ook erkend als leerbedrijf! Dit houdt in dat wij stagiaires opleiden tot goudsmid/ondernemer. Wij zijn trots dat we een steentje kunnen bijdragen aan het voortbestaan van dit mooie ambacht. Heb je interesse in een stageplek? Klik dan in het menu op 'Vacature en stage'.

Logo van Erkend leerbedrijf