vacature en stage

Erkend Leerbedrijf

Marlies Dool Goudsmid is ook erkend als leerbedrijf! Dit houdt in dat wij stagiaires opleiden tot goudsmid/ondernemer. Wij zijn trots dat we een steentje kunnen bijdragen aan het voortbestaan van dit mooie ambacht.

Aan het werk in het atelier


Stage bij Marlies Dool Goudsmid

Zit jij op de Vakschool voor Edelsmeden en Juweliers en doe jij de opleiding Goudsmid (niveau 3), Goudsmid/Ondernemer (niveau 4) of de versnelde opleiding? Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek?

 

Wat kun je verwachten?

Jij als goudsmid bent een vakman/-vrouw die sieraden vervaardigt van (edel)metalen, eventueel verrijkt met edelstenen en andere materialen. Hierbij gebruik je verschillende technieken, zoals smelten, gieten, solderen en zetten. Ook repareer je sieraden en ga je sieraden ontwerpen en vormgeven. Als goudsmid werk je secuur en nauwkeurig met waardevolle materialen die elk verschillende eigenschappen hebben. Je hebt gevoel voor vormgeving en bent creatief. Je beschikt over probleemoplossend vermogen en kunt je inleven in de wensen van onze klanten. Wij beschikken over een open atelier met winkel waar je klanten deskundig en persoonlijk advies geeft.

 

Interesse?

Mail dan je motivatie en CV naar info@mdgoudsmid.nl

Bel of mail voor meer informatie: 0172-498885.

Logo